2017-2018 KYK Üniversite Bursu Başvuruları Başladı

13.10.2017

Burs başvurusu yapmak isteyen öğrenciler, aşağıdaki formu doldurup 20.10.2017 tarihine kadar ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu/Enstitü Bölüm sekreterliğine teslim edecektir.

ÜNİVERSİTE BURS BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

Başvuru yapamayacak öğrenciler;

1. Kurumdan öğrenim kredisi veya burs almakta olan öğrenciler,
  2. 5102 Sayılı Kanunun 2. maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından burs almakta olan öğrenciler
  3. Burs isteğinde bulunduğu tarihte, okula giriş tarihi itibariyle bir öğetim yılı kaybı olan öğrenciler,
  4. Yabancı uyruklu öğrenciler,
  5. Polis akademisi öğencileri ile askeri okul öğrencileri
  6. Ek süre öğrenim gören öğrenciler

Dikey Geçiş Yapan Öğrenciler;

Dikey geçiş yapan (iki yıllık bir yükseköğretim programından mezun olup, ara vemeden dört yıllık bir yükseköğetim programına kayıt yaptıran) öğrencilere, 3.üncü sınıfta burs tahsisi yapılmaktadır. Ara vermeden dikey geçiş ile üniversitenize kayıt yaptıran 2017-2018 öğretim yılında 3.sınıfi okuyacak öğrencilerin, okula giriş yılı olarak ön lisans programına başladığı ylıın yazılması gerekmektedir.