KARİYER GÜNLERİ

22.12.2017

Kariyer Günlerinin 2. Gününde Turizmciler Konuştu

Üniversitemizin 2. Kariyer Günlerinin 2. gününde turizm sektörünün temsilcileri turizm konusunda konuştu. Üniversitemiz Merkez Külliyesi Vehbi Koç Konferans Salonunda gerçekleştirilen panelde Üniversitemiz Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramilya YARULLİNA YILDIRIM, İl Milli Eğitim Müdürü Mete KIZILKAYA, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa EKİNCİ, Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler hazır bulundu.

Moderatörlüğünü Üniversitemiz Turizm Fakültesi Dr. Reşat ARICA’nın yaptığı panele Eskişehir Modernity Otel Müdürü Hakkı GÖK, Anadolu Üniversitesi öğretim görevlisi Nagehan SÖNMEZ GÖK, Hilton Garden Inn Adıyaman Genel Müdürü Serkan KARAKOZU ile Satış Müdürü Burak YAĞMUR konuşmacı olarak katıldı.

Adıyaman turizminin tüm kurumların el ele vererek, geliştirilebileceğinin altını çizen Eskişehir Modernity Otel Müdürü Hakkı GÖK, Eskişehir örneğini vererek "Eskişehir'de tüm kurumlar ele verip turizmi nasıl geliştirebiliriz, turist sayısını nasıl artırırız, sorularına cevap arıyorlar ve bu bağlamda gerekli çalışmaları yapıyorlar." dedi. Öğrencilere nasihatte bulunan Anadolu Üniversitesi öğretim elemanı Nagehan SÖNMEZ GÖK, staj döneminin önemine değinerek, teorik bilginin yanında pratik bilginin daha faydalı olacağını söyledi. Hilton Garden Inn Adıyaman Genel Müdürü Serkan KARAKOZU, Adıyaman’ın turizm geleceğini aydınlık gördüğünü belirtirken, Hilton Garden Inn Adıyaman Satış Müdürü Burak YAĞMUR da Adıyaman’da turizm sektörünün her geçen gün daha da ileriye gittiğinin altını çizdi.

Panelin ardından Üniversitemiz Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramilya YARULLİNA YILDIRIM, İl Milli Eğitim Müdürü Mete KIZILKAYA, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa EKİNCİ ve Üniversitemiz Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Çiğdem SABBAĞ tarafından konuşmacılara Üniversitemizde kendi adlarına dikilmiş fidan sertifikaları hediye edildi.