Turizm Rehberliği

STAJ DUYURUSU (STAJ EVRAKLARI MEVCUTTUR)

Staj yapacak olan öğrenciler aşağıdaki bilgilendirmeleri detaylı bir şekilde okuyup, ilgili evrakları hazırlayarak stajlarına başlayabileceklerdir. Staj evraklarını hazırlamadan önce "Staj Yönergesinin" dikkatlice okunması gerekmektedir. 

Başvuru Takvimi : 11.04.2023 - 19.06.2023

Staja Başlama ve Bitiş Tarihleri: 03.07.2023 - 31.08.2023

1- Staj Başvurusu Sırasında Kullanılacak Form;

Öğrenci, işyeri tarafından staj yapmaya kabul edildiğine dair onaylanmış olan belgeyi ( Ek 1 nolu evrak) imza atarak onaylayıp staj sorumlusuna teslim etmekle yükümlüdür.

 

2- Staj Başvurusu Onaylandıktan Sonra Kullanılacak Formlar

  1. a) Onay işlemini tamamlayan öğrenci Ek 2 nolu evrakta yer alan ve ayrıntılı nüfus bilgilerini içeren yerleri doğru bir şekilde doldurup imzaladıktan sonra Bölümün staj sorumlusu ile Fakülte staj koordinatörüne imzalatır.

Dekanlık Onay ve Sigortalılık Bildiri Formu;

  1. b) Ek 3 nolu evrakta yer alan bilgiler Öğrenci tarafından doldurularak Bölüm Sekreterliğine teslim edilir.

 

3-Staj Bitiminde Kullanılacak Form

Yöneticinin stajyer öğrenci hakkındaki görüşlerini içerecek ve yönetici tarafından staj bitimde doldurulacak olan Ek 4 ve Ek 5 nolu evrak, “gizli” evrak niteliğinde olup, staj yeri mühürlü ve yönetici imzalı, yine mühürlenmiş ve paraflanmış bir zarf içerisinde posta (taahhütlü) yolu ile veya stajyer öğrencinin kendisi tarafından Bölüm Staj Komisyonu’na ulaştırılmalıdır.

Staj Bitimi İşyerinin Kullanacağı Rapor Onay Formu

İşletme yetkililerinin Ek 6 nolu evrakı imzalayarak, öğrencinin staj raporunu, staj sırasında işletme yetkililerinin gözetiminde hazırlamış olduğunu kabul etmesi gerekmektedir.

 

4-Staj Sonrası Hazırlanacak Rapor

Ek 7 nolu evrakta belirtilen şartlar dikkate alınarak staj raporu hazırlanır.

 

Turizm Rehberliği Bölüm Başkanlığı 

 

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.