• ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • English
  • Arama
  • KVKK

Turizm Fakültesi

  • Fakültemiz
    • Hakkında
    • Misyon & Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • Stratejik Plan
    • Faaliyet Raporları
    • Tanıtım Kataloğu
    • Tanıtım Videosu
    • Yönetim Kararlılık Beyanı
  • Yönetim
    • Dekan
    • Dekan Yardımcıları
    • Fakülte Kurulu
    • Fakülte Yönetim Kurulu
    • Fakülte Danışma Kurulu
    • Fakülte Senato Temsilcisi
    • Fakülte Sekreteri
    • Koordinatörlükler
    • Komisyonlar
    • Emeği Geçenler
  • Bölümler
    • Turizm İşletmeciliği
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Rekreasyon Yönetimi
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Kalite
    • KAYSİS
    • Kalite Kayıtları
    • Diğer Dokümanlar
  • Akreditasyon
    • 2024 TURAK Çalışma Komisyonlarımız
    • 2024 Turizm Rehberliği Bölümü TURAK Çalışmamız
    • Turizm Fakültesi 2025-2026 Kurumsal Akreditasyon Birim İçi Değerlendirme Raporu
  • Projeler ve Bilimsel Yayınlar
    • Adıyaman Gastronomi Atlası (AGATA)
    • TÜBİTAK 2209-A Projesi
    • Bilimsel Yayınlar
  • Görüş ve Öneriler
  • İletişim
  • Fakültemiz
    • Hakkında
    • Misyon & Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • Stratejik Plan
    • Faaliyet Raporları
    • Tanıtım Kataloğu
    • Tanıtım Videosu
    • Yönetim Kararlılık Beyanı
  • Yönetim
    • Dekan
    • Dekan Yardımcıları
    • Fakülte Kurulu
    • Fakülte Yönetim Kurulu
    • Fakülte Danışma Kurulu
    • Fakülte Senato Temsilcisi
    • Fakülte Sekreteri
    • Koordinatörlükler
    • Komisyonlar
    • Emeği Geçenler
  • Bölümler
    • Turizm İşletmeciliği
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Rekreasyon Yönetimi
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Kalite
    • KAYSİS
    • Kalite Kayıtları
    • Diğer Dokümanlar
  • Akreditasyon
    • 2024 TURAK Çalışma Komisyonlarımız
    • 2024 Turizm Rehberliği Bölümü TURAK Çalışmamız
    • Turizm Fakültesi 2025-2026 Kurumsal Akreditasyon Birim İçi Değerlendirme Raporu
  • Projeler ve Bilimsel Yayınlar
    • Adıyaman Gastronomi Atlası (AGATA)
    • TÜBİTAK 2209-A Projesi
    • Bilimsel Yayınlar
  • Görüş ve Öneriler
  • İletişim

Turizm Rehberliği

  • Hakkında
    • Tarihçe
    • Misyon & Vizyon
    • Program Öğrenim Amaçları
    • Program İstatistikleri
  • Yönetim
    • Bölüm Başkanı
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Tanıtım Kataloğu
  • Akreditasyon
  • Ders Planları
  • Dokümanlar
  • İletişim
  • Hakkında
    • Tarihçe
    • Misyon & Vizyon
    • Program Öğrenim Amaçları
    • Program İstatistikleri
  • Yönetim
    • Bölüm Başkanı
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Tanıtım Kataloğu
  • Akreditasyon
  • Ders Planları
  • Dokümanlar
  • İletişim
  • Ana Sayfa
  • Bölümler
  • Turizm Rehberliği
13 Ağustos, 2025

Haberler

20Kas., 2025İŞKUR Tarafından Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencilerimize Eğitim Verildi
28Eki., 2025TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜNDE EĞİTİM GEZİSİ DÜZENLENDİ
28Eki., 2025TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜM ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM GEZİSİ DÜZENLENDİ
25Eyl., 2025Turizm Rehberliği Bölümü Tanışma ve Uyum Toplantısı Gerçekleştirildi
Tüm Haberler

Duyurular

20Kas.2025 Mazeret Sınavı Hakkında
10Kas.2025 İşkur Eğitimi Hakkında Duyuru
20Eki.2025 2025-2026 Güz Dönemi Turizm Rehberliği Bölümü Vize Sınav Programı (UZEM Sınavlarının Güncellenmesi)
10Eki.2025 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Staj Mülakat Sonuçları
09Eki.2025 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Staj Mülakatına Alınacak Öğrenciler
03Eki.2025 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Staj Değerlendirmeleri
17Eyl.2025 Öğrenci Kimlik Kartı Duyurusu
17Eyl.2025 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Tanışma ve Uyum Toplantısı (Turizm Rehberliği Bölümü)
15Eyl.2025 Sınıf Yerleri Hakkında Duyuru
Tüm Duyurular
© 2025 - ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Site politiklarımıza Gizlilik Politikası ve Çerez Politikası bağlantılarından ulaşabilirsiniz.