• ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • English
  • Arama
  • KVKK

Turizm Fakültesi

  • Fakültemiz
    • Hakkında
    • Misyon & Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • Hizmet Envanteri
    • Stratejik Plan
    • Faaliyet Raporları
    • Tanıtım Kataloğu
    • Yönetim Kararlılık Beyanı
  • Yönetim
    • Dekan
    • Dekan Yardımcıları
    • Fakülte Kurulu
    • Fakülte Yönetim Kurulu
    • Fakülte Senato Temsilcisi
    • Fakülte Sekreteri
    • Koordinatörlükler
    • Komisyonlar
    • Emeği Geçenler
  • Bölümler
    • Turizm İşletmeciliği
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Rekreasyon Yönetimi
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Dokümanlar
    • KAYSİS
    • Kalite Kayıtları
    • Diğer Dokümanlar
    • Bilimsel Yayınlar
  • Kalite
    • 2024 TURAK Çalışma Komisyonlarımız
    • 2024 Turizm Rehberliği Bölümü TURAK Çalışmamız
  • Görüş ve Öneriler
  • Projeler
    • Adıyaman Gastronomi Atlası (AGATA)
  • İletişim
  • Fakültemiz
    • Hakkında
    • Misyon & Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • Hizmet Envanteri
    • Stratejik Plan
    • Faaliyet Raporları
    • Tanıtım Kataloğu
    • Yönetim Kararlılık Beyanı
  • Yönetim
    • Dekan
    • Dekan Yardımcıları
    • Fakülte Kurulu
    • Fakülte Yönetim Kurulu
    • Fakülte Senato Temsilcisi
    • Fakülte Sekreteri
    • Koordinatörlükler
    • Komisyonlar
    • Emeği Geçenler
  • Bölümler
    • Turizm İşletmeciliği
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Rekreasyon Yönetimi
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Dokümanlar
    • KAYSİS
    • Kalite Kayıtları
    • Diğer Dokümanlar
    • Bilimsel Yayınlar
  • Kalite
    • 2024 TURAK Çalışma Komisyonlarımız
    • 2024 Turizm Rehberliği Bölümü TURAK Çalışmamız
  • Görüş ve Öneriler
  • Projeler
    • Adıyaman Gastronomi Atlası (AGATA)
  • İletişim
  • ÖĞRENCİ
    • Akademik TakvimÜniversitemizin lisans, ön lisans, ve lisansüstü eğitim-öğretim takvimi
    • Bologna Bilgi SistemiBologna Bilgi Sistemi / AKTS Bilgi Paketi
    • Ders Programı Fakültemizde yer alan bölümlerin ders programları
    • Formlar ve DilekçelerFakültemizden yapılacak talepler için kullanılan formlar
    • Öğrenci Bilgi SistemiÖğrencilerimizin öğretim süreçlerine ilişkin akademik bilgiler
    • KütüphaneÜniversitemizin kütüphanesinde katalog tarama ile abone veri tabanlarına erişim ayarları...
    • StajStaj takvimi, yönergesi ve süreçlerine ilişkin detaylar
  • DOKÜMANLAR
  • ERASMUS
    • Fakülte KoordinatörüFakültemiz Erasmus Koordinatörü
    • Erasmus AnlaşmalarıErasmus+ Değişim Programı Kapsamında Anlaşma Yapılan Üniversiteler
    • Giden Öğrenci Başvuru Kriterleri, Başvuru Tarihleri ve Gerekli Belgeler ile İlgili Detaylar
  • MEZUNLAR
    • Mezun Değerlendirmeleri
    • İş Veren Değerlendirmeleri
    • İş İlanları
    • Mezun İzleme

HABERLER

23May., 2025Adıyaman Gastronomisi Tüm Yönleriyle Gün Yüzüne Çıkıyor: “Adıyaman Gastronomi Atlası” Projesi Başlıyor
23May., 2025Adıyaman’ın Yöresel Tatları İçin Coğrafi İşaret ve Markalaşma Atağı Başladı
22May., 2025“Geçmişten Günümüze Perre’de Yemek Kültürü” Hayat Buldu
21May., 2025Turizm Rehberliği Bölümü Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) Tarafından Akredite Edildi
Tüm Haberler

DUYURULAR

18May.2025 Turizm Rehberliği Bölümü Staj Takvimi (Güncel)
14May.2025 Turizm Fakültesi 2024-2025 Bahar Dönemi Final Sınavı Programı
09May.2025 Mezuniyet Cübbesi ve Kep Dağıtımı
08May.2025 Adıyaman Turizminde Keşif ve İnşa Çalıştayı
25Nis.2025 Staj Duyurusu
18Nis.2025 Kızılin Gezisi Duyurusu
18Nis.2025 IX. Sağlıklı Yaşam Turnuvası Başvuruları
15Nis.2025 Perre Antik Kenti Gezisi Duyurusu
15Nis.2025 PANEL: Adıyaman'da Turizm ve Turizmde Stratejiler
Tüm Duyurular
© 2025 - ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Site politiklarımıza Gizlilik Politikası ve Çerez Politikası bağlantılarından ulaşabilirsiniz.