• ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • English
  • Arama
  • KVKK

Turizm Fakültesi

  • Fakültemiz
    • Hakkında
    • Misyon & Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • Stratejik Plan
    • Faaliyet Raporları
    • Tanıtım Kataloğu
    • Tanıtım Videosu
    • Yönetim Kararlılık Beyanı
  • Yönetim
    • Dekan
    • Dekan Yardımcıları
    • Fakülte Kurulu
    • Fakülte Yönetim Kurulu
    • Fakülte Danışma Kurulu
    • Fakülte Senato Temsilcisi
    • Fakülte Sekreteri
    • Koordinatörlükler
    • Komisyonlar
    • Emeği Geçenler
  • Bölümler
    • Turizm İşletmeciliği
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Rekreasyon Yönetimi
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Kalite
    • KAYSİS
    • Kalite Kayıtları
    • Diğer Dokümanlar
  • Akreditasyon
    • 2024 TURAK Çalışma Komisyonlarımız
    • 2024 Turizm Rehberliği Bölümü TURAK Çalışmamız
    • Turizm Fakültesi 2025-2026 Kurumsal Akreditasyon Birim İçi Değerlendirme Raporu
  • Projeler ve Bilimsel Yayınlar
    • Adıyaman Gastronomi Atlası (AGATA)
    • TÜBİTAK 2209-A Projesi
    • Bilimsel Yayınlar
  • Görüş ve Öneriler
  • İletişim
  • Fakültemiz
    • Hakkında
    • Misyon & Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • Stratejik Plan
    • Faaliyet Raporları
    • Tanıtım Kataloğu
    • Tanıtım Videosu
    • Yönetim Kararlılık Beyanı
  • Yönetim
    • Dekan
    • Dekan Yardımcıları
    • Fakülte Kurulu
    • Fakülte Yönetim Kurulu
    • Fakülte Danışma Kurulu
    • Fakülte Senato Temsilcisi
    • Fakülte Sekreteri
    • Koordinatörlükler
    • Komisyonlar
    • Emeği Geçenler
  • Bölümler
    • Turizm İşletmeciliği
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Rekreasyon Yönetimi
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Kalite
    • KAYSİS
    • Kalite Kayıtları
    • Diğer Dokümanlar
  • Akreditasyon
    • 2024 TURAK Çalışma Komisyonlarımız
    • 2024 Turizm Rehberliği Bölümü TURAK Çalışmamız
    • Turizm Fakültesi 2025-2026 Kurumsal Akreditasyon Birim İçi Değerlendirme Raporu
  • Projeler ve Bilimsel Yayınlar
    • Adıyaman Gastronomi Atlası (AGATA)
    • TÜBİTAK 2209-A Projesi
    • Bilimsel Yayınlar
  • Görüş ve Öneriler
  • İletişim

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • Hakkında
    • Tarihçe
    • Misyon & Vizyon
  • Yönetim
    • Bölüm Başkanı
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Tanıtım Kataloğu
  • Dokümanlar
  • İletişim
  • Hakkında
    • Tarihçe
    • Misyon & Vizyon
  • Yönetim
    • Bölüm Başkanı
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Tanıtım Kataloğu
  • Dokümanlar
  • İletişim
  • Ana Sayfa
  • Bölümler
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
13 Ağustos, 2025

Haberler

05Ara., 2025Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Söyleşi ve Tadım Etkinliği Gerçekleştirildi
04Ara., 2025Adıyaman’ın İl Oluşu Kutlamalarında Çiğ Köfte Yarışmasına Gastronomi Bölümünden Jüri Desteği
26Kas., 2025Ramada By Wyndam Adıyaman Oteli Genel Müdürü Sayın Okay Coşkun Bölümümüze Konuk Oldu
04Kas., 2025Adıyaman Üniversitesi Gastronomi Topluluğu’ndan ÜNİDES Başarısı
Tüm Haberler

Duyurular

04Ara.2025 Dünya Türk Kahvesi Günü: Söyleşi ve Tadım Etkinliği
02Ara.2025 Çikolata Sanatı Üzerine Söyleşi ve Atölye
24Eki.2025 TÜBİTAK 2209-A Bilgilendirme Toplantısı
24Eki.2025 TÜBİTAK 2209-A Bilgilendirme Toplantısı
24Eyl.2025 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2025-2026 Güz Dönemi Öğretim Elemanı Ders Programları
22Ağu.2025 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2025-2026 Güz Dönemi Ders Programları
05Ara.2024 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Instagram Hesabı ile Turizm Fakültesi Instagram Hesabı Açıldı
27Eyl.2024 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Sınıf Temsilcisi Seçimi
17Eyl.2024 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Danışman ve Öğrenci Görüşme Gün - Saatleri
Tüm Duyurular
© 2025 - ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Site politiklarımıza Gizlilik Politikası ve Çerez Politikası bağlantılarından ulaşabilirsiniz.