• ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • English
  • Arama
  • KVKK

Turizm Fakültesi

  • Fakültemiz
    • Hakkında
    • Misyon & Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • Hizmet Envanteri
    • Stratejik Plan
    • Faaliyet Raporları
    • Tanıtım Kataloğu
    • Yönetim Kararlılık Beyanı
  • Yönetim
    • Dekan
    • Dekan Yardımcıları
    • Fakülte Kurulu
    • Fakülte Yönetim Kurulu
    • Fakülte Senato Temsilcisi
    • Fakülte Sekreteri
    • Koordinatörlükler
    • Komisyonlar
    • Emeği Geçenler
  • Bölümler
    • Turizm İşletmeciliği
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Rekreasyon Yönetimi
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Dokümanlar
    • KAYSİS
    • Kalite Kayıtları
    • Diğer Dokümanlar
    • Bilimsel Yayınlar
  • Kalite
    • 2024 TURAK Çalışma Komisyonlarımız
    • 2024 Turizm Rehberliği Bölümü TURAK Çalışmamız
  • Görüş ve Öneriler
  • Projeler
    • Adıyaman Gastronomi Atlası (AGATA)
  • İletişim
  • Fakültemiz
    • Hakkında
    • Misyon & Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • Hizmet Envanteri
    • Stratejik Plan
    • Faaliyet Raporları
    • Tanıtım Kataloğu
    • Yönetim Kararlılık Beyanı
  • Yönetim
    • Dekan
    • Dekan Yardımcıları
    • Fakülte Kurulu
    • Fakülte Yönetim Kurulu
    • Fakülte Senato Temsilcisi
    • Fakülte Sekreteri
    • Koordinatörlükler
    • Komisyonlar
    • Emeği Geçenler
  • Bölümler
    • Turizm İşletmeciliği
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Rekreasyon Yönetimi
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Dokümanlar
    • KAYSİS
    • Kalite Kayıtları
    • Diğer Dokümanlar
    • Bilimsel Yayınlar
  • Kalite
    • 2024 TURAK Çalışma Komisyonlarımız
    • 2024 Turizm Rehberliği Bölümü TURAK Çalışmamız
  • Görüş ve Öneriler
  • Projeler
    • Adıyaman Gastronomi Atlası (AGATA)
  • İletişim

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • Hakkında
    • Tarihçe
    • Misyon & Vizyon
  • Yönetim
    • Bölüm Başkanı
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Tanıtım Kataloğu
  • Dokümanlar
  • İletişim
  • Hakkında
    • Tarihçe
    • Misyon & Vizyon
  • Yönetim
    • Bölüm Başkanı
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Tanıtım Kataloğu
  • Dokümanlar
  • İletişim
  • Ana Sayfa
  • Bölümler
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
23 Ağustos, 2024

Haberler

23May., 2025Adıyaman Gastronomisi Tüm Yönleriyle Gün Yüzüne Çıkıyor: “Adıyaman Gastronomi Atlası” Projesi Başlıyor
23May., 2025Adıyaman’ın Yöresel Tatları İçin Coğrafi İşaret ve Markalaşma Atağı Başladı
22May., 2025“Geçmişten Günümüze Perre’de Yemek Kültürü” Hayat Buldu
18Nis., 2025Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin TÜBİTAK Başarısına Tebrik
Tüm Haberler

Duyurular

05Ara.2024 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Instagram Hesabı ile Turizm Fakültesi Instagram Hesabı Açıldı
27Eyl.2024 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Sınıf Temsilcisi Seçimi
17Eyl.2024 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Danışman ve Öğrenci Görüşme Gün - Saatleri
17Eyl.2024 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Kabul Edilen Özel Öğrenciler
29Tem.2024 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüze ilk kez öğrenci alımı yapılacak
04Tem.2024 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2024-2025 Güz Yarıyılı Öğrenci Danışmanlıkları
Tüm Duyurular
© 2025 - ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Site politiklarımıza Gizlilik Politikası ve Çerez Politikası bağlantılarından ulaşabilirsiniz.