• ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • English
  • Arama
  • KVKK

Turizm Fakültesi

  • Fakültemiz
    • Hakkında
    • Misyon & Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • Stratejik Plan
    • Faaliyet Raporları
    • Tanıtım Kataloğu
    • Tanıtım Videosu
    • Yönetim Kararlılık Beyanı
  • Yönetim
    • Dekan
    • Dekan Yardımcıları
    • Fakülte Kurulu
    • Fakülte Yönetim Kurulu
    • Fakülte Danışma Kurulu
    • Fakülte Senato Temsilcisi
    • Fakülte Sekreteri
    • Koordinatörlükler
    • Komisyonlar
    • Emeği Geçenler
  • Bölümler
    • Turizm İşletmeciliği
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Rekreasyon Yönetimi
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Kalite
    • KAYSİS
    • Kalite Kayıtları
    • Diğer Dokümanlar
  • Akreditasyon
    • 2024 TURAK Çalışma Komisyonlarımız
    • 2024 Turizm Rehberliği Bölümü TURAK Çalışmamız
    • Turizm Fakültesi 2025-2026 Kurumsal Akreditasyon Birim İçi Değerlendirme Raporu
  • Projeler ve Bilimsel Yayınlar
    • Adıyaman Gastronomi Atlası (AGATA)
    • TÜBİTAK 2209-A Projesi
    • Bilimsel Yayınlar
  • Görüş ve Öneriler
  • İletişim
  • Fakültemiz
    • Hakkında
    • Misyon & Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • Stratejik Plan
    • Faaliyet Raporları
    • Tanıtım Kataloğu
    • Tanıtım Videosu
    • Yönetim Kararlılık Beyanı
  • Yönetim
    • Dekan
    • Dekan Yardımcıları
    • Fakülte Kurulu
    • Fakülte Yönetim Kurulu
    • Fakülte Danışma Kurulu
    • Fakülte Senato Temsilcisi
    • Fakülte Sekreteri
    • Koordinatörlükler
    • Komisyonlar
    • Emeği Geçenler
  • Bölümler
    • Turizm İşletmeciliği
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Rekreasyon Yönetimi
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Kalite
    • KAYSİS
    • Kalite Kayıtları
    • Diğer Dokümanlar
  • Akreditasyon
    • 2024 TURAK Çalışma Komisyonlarımız
    • 2024 Turizm Rehberliği Bölümü TURAK Çalışmamız
    • Turizm Fakültesi 2025-2026 Kurumsal Akreditasyon Birim İçi Değerlendirme Raporu
  • Projeler ve Bilimsel Yayınlar
    • Adıyaman Gastronomi Atlası (AGATA)
    • TÜBİTAK 2209-A Projesi
    • Bilimsel Yayınlar
  • Görüş ve Öneriler
  • İletişim
  • Ana Sayfa
  • Haberler
18Ara2025Fakültemiz Akademisyeninden Uluslararası Başarı: “En İyi Bildiri Ödülü"Balıkesir Üniversitesi Doktora öğrencisi ve Adıyaman Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü akademisyeni...
18Ara2025Fakültemizde Mezun ve Öğrenci Buluşması Etkinliği GerçekleştirildiFakültemiz Turizm Rehberliği Bölümü tarafından, 17 Aralık 2025 tarihinde Merkezi Laboratuvar Konferans Salonu’nda “Turis...
12Ara2025Çikolata Atölyesinde Yerel Lezzetlerle Yenilikçi DenemelerGastronomi Topluluğumuz tarafından 10-11 Aralık tarihlerinde "Çikolata Sanatı Üzerine Söyleşi ve Atölye" etkinliği gerçe...
05Ara2025Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Söyleşi ve Tadım Etkinliği GerçekleştirildiGastronomi Topluluğumuz ve ATSO Sosyal Girişimcilik Merkezi işbirliği ile Dünya Türk Kahvesi Günü Söyleşisi ve Tadım Etk...
04Ara2025Adıyaman’ın İl Oluşu Kutlamalarında Çiğ Köfte Yarışmasına Gastronomi Bölümünden Jüri DesteğiGastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyelerimiz, Adıyaman'ın il oluşunu kutlamak amacıyla Adıyaman ParkAVM tara...
26Kas2025Ramada By Wyndam Adıyaman Oteli Genel Müdürü Sayın Okay Coşkun Bölümümüze Konuk OlduRamada By Wyndam Adıyaman Genel Müdürü Sayın Okay Coşkun, Gastronomi  ve Mutfak Sanatları 1. Sınıf öğrencilerimizle bulu...
20Kas2025İŞKUR Tarafından Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencilerimize Eğitim Verildi18.11.2025 tarihinde A-407 numaralı sınıfta Turizm Rehberliği Bölümü 4.sınıf öğrencilerine İŞKUR tarafından Kariyer Yöne...
19Kas2025Fakültemizde KAP Saha Ziyareti Hazırlık Toplantısı GerçekleştirildiFakültemizin, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yürütülen Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında s...
13Kas2025“Adıyaman Gastronomi Atlası” Projesi ADYÜ FM’de TanıtıldıProje yürütücüsü Prof.Dr. Çiğdem SABBAĞ, ADYÜ FM’de Hakan ÇALIŞKAN’ın konuğu olarak projeyle ilgili ayrıntıları dinleyic...
10Kas2025Perre Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Oteli Müdürü Özlem TATAR ile Müdür Yardımcıları Fakültemiz Dekanlığını Ziyaret Etti
04Kas2025Adıyaman Üniversitesi Gastronomi Topluluğu’ndan ÜNİDES Başarısı
31Eki2025FAKÜLTEMİZ AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİÜniversitemiz Hemşirelik Bölümü Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Yasemin ALTINBAŞ ta...
  • <<
  • <
  • 1/10
  • >
  • >>
© 2025 - ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Site politiklarımıza Gizlilik Politikası ve Çerez Politikası bağlantılarından ulaşabilirsiniz.