• ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • English
  • Arama
  • KVKK

Turizm Fakültesi

  • Fakültemiz
    • Hakkında
    • Misyon & Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • Hizmet Envanteri
    • Stratejik Plan
    • Faaliyet Raporları
    • Tanıtım Kataloğu
    • Yönetim Kararlılık Beyanı
  • Yönetim
    • Dekan
    • Dekan Yardımcıları
    • Fakülte Kurulu
    • Fakülte Yönetim Kurulu
    • Fakülte Danışma Kurulu
    • Fakülte Senato Temsilcisi
    • Fakülte Sekreteri
    • Koordinatörlükler
    • Komisyonlar
    • Emeği Geçenler
  • Bölümler
    • Turizm İşletmeciliği
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Rekreasyon Yönetimi
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Kalite
    • KAYSİS
    • Kalite Kayıtları
    • Diğer Dokümanlar
  • Akreditasyon
    • 2024 TURAK Çalışma Komisyonlarımız
    • 2024 Turizm Rehberliği Bölümü TURAK Çalışmamız
  • Projeler ve Bilimsel Yayınlar
    • Adıyaman Gastronomi Atlası (AGATA)
    • TÜBİTAK 2209-A Projesi
    • Bilimsel Yayınlar
  • Görüş ve Öneriler
  • İletişim
  • Fakültemiz
    • Hakkında
    • Misyon & Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • Hizmet Envanteri
    • Stratejik Plan
    • Faaliyet Raporları
    • Tanıtım Kataloğu
    • Yönetim Kararlılık Beyanı
  • Yönetim
    • Dekan
    • Dekan Yardımcıları
    • Fakülte Kurulu
    • Fakülte Yönetim Kurulu
    • Fakülte Danışma Kurulu
    • Fakülte Senato Temsilcisi
    • Fakülte Sekreteri
    • Koordinatörlükler
    • Komisyonlar
    • Emeği Geçenler
  • Bölümler
    • Turizm İşletmeciliği
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Rekreasyon Yönetimi
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Kalite
    • KAYSİS
    • Kalite Kayıtları
    • Diğer Dokümanlar
  • Akreditasyon
    • 2024 TURAK Çalışma Komisyonlarımız
    • 2024 Turizm Rehberliği Bölümü TURAK Çalışmamız
  • Projeler ve Bilimsel Yayınlar
    • Adıyaman Gastronomi Atlası (AGATA)
    • TÜBİTAK 2209-A Projesi
    • Bilimsel Yayınlar
  • Görüş ve Öneriler
  • İletişim
  • Ana Sayfa
  • Haberler
28Eki2025Gastronomi Öğrencilerinden Park Dedeman Adıyaman Oteline Teknik GeziGastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2. Sınıf öğrencilerimiz, Doç.Dr.Hülya Yeşilyurt'un sorumlusu olduğu Yiyecek-İçecek...
28Eki2025TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜNDE EĞİTİM GEZİSİ DÜZENLENDİ
28Eki2025TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜM ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM GEZİSİ DÜZENLENDİ22.10.2025 tarihinde 2025 – 2026 Eğitim ve Öğretim Yılı Güz Dönemi TUR 119 Rehberliğe Giriş Dersi dersine kayıtlı öğrenc...
28Eki2025Gastronomi Öğrencilerine TÜBİTAK 2209-A Proje Yazım Eğitimi Verildi
21Eki2025Gastronomi Öğrencilerinden Gazze İçin Anlamlı DestekÜniversitemiz tarafından Gazze için "Yankı Etkinlikleri" kapsamında düzenlenen gelirinin Filistin'e bağışlanacağı kermes...
16Eki2025Fakültemizde Kalite Güvence Süreçlerine Yönelik Bilgilendirme Sunumu GerçekleştirildiAdıyaman Üniversitesi'nin Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yürütülen Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) ...
29Eyl2025Besni'de Turizmin Geliştirilmesi Çalıştayı25-28 Eylül 2025 tarihleri arasında düzenlenen 27. Besni Eğitim Bayramı kapsamında gerçekleştirilen “Besni’de Turizmin G...
25Eyl2025Turizm Fakültesi Birim Tanışma ve Uyum Toplantısı Gerçekleştirildi25.09.2025 Tarihinde, Üniversitemiz Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi Konferans Salonunda Fak...
28Haz2025Gastronomi Atlası Proje Tanıtımı
29May2025Adıyaman Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu YaşandıAdıyaman Üniversitesinde 2024-2025 yılı mezuniyet töreninin coşku ve heyecanı yaşandı.
28May2025Sağlıklı Yaşam Turnuvası Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca düzenlenen IX. Sağlıklı Yaşam Turnuvasına Futbol ve Voleybol Bra...
23May2025Adıyaman Gastronomisi Tüm Yönleriyle Gün Yüzüne Çıkıyor: “Adıyaman Gastronomi Atlası” Projesi BaşlıyorAdıyaman Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından Somut ve Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması Programı çerçevesind...
  • <<
  • <
  • 1/9
  • >
  • >>
© 2025 - ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Site politiklarımıza Gizlilik Politikası ve Çerez Politikası bağlantılarından ulaşabilirsiniz.