• ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • English
  • Arama
  • KVKK

Turizm Fakültesi

  • Fakültemiz
    • Hakkında
    • Misyon & Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • Hizmet Envanteri
    • Stratejik Plan
    • Faaliyet Raporları
    • Tanıtım Kataloğu
    • Yönetim Kararlılık Beyanı
  • Yönetim
    • Dekan
    • Dekan Yardımcıları
    • Fakülte Kurulu
    • Fakülte Yönetim Kurulu
    • Fakülte Senato Temsilcisi
    • Fakülte Sekreteri
    • Koordinatörlükler
    • Komisyonlar
    • Emeği Geçenler
  • Bölümler
    • Turizm İşletmeciliği
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Rekreasyon Yönetimi
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Dokümanlar
    • KAYSİS
    • Kalite Kayıtları
    • Diğer Dokümanlar
    • Bilimsel Yayınlar
  • Kalite
    • 2024 TURAK Çalışma Komisyonlarımız
    • 2024 Turizm Rehberliği Bölümü TURAK Çalışmamız
  • Görüş ve Öneriler
  • Projeler
    • Adıyaman Gastronomi Atlası (AGATA)
  • İletişim
  • Fakültemiz
    • Hakkında
    • Misyon & Vizyon
    • Organizasyon Şeması
    • Hizmet Envanteri
    • Stratejik Plan
    • Faaliyet Raporları
    • Tanıtım Kataloğu
    • Yönetim Kararlılık Beyanı
  • Yönetim
    • Dekan
    • Dekan Yardımcıları
    • Fakülte Kurulu
    • Fakülte Yönetim Kurulu
    • Fakülte Senato Temsilcisi
    • Fakülte Sekreteri
    • Koordinatörlükler
    • Komisyonlar
    • Emeği Geçenler
  • Bölümler
    • Turizm İşletmeciliği
    • Turizm Rehberliği
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • Rekreasyon Yönetimi
  • Kişiler
    • Akademik
    • İdari
  • Dokümanlar
    • KAYSİS
    • Kalite Kayıtları
    • Diğer Dokümanlar
    • Bilimsel Yayınlar
  • Kalite
    • 2024 TURAK Çalışma Komisyonlarımız
    • 2024 Turizm Rehberliği Bölümü TURAK Çalışmamız
  • Görüş ve Öneriler
  • Projeler
    • Adıyaman Gastronomi Atlası (AGATA)
  • İletişim
  • Ana Sayfa
  • Haberler
23May2025Adıyaman Gastronomisi Tüm Yönleriyle Gün Yüzüne Çıkıyor: “Adıyaman Gastronomi Atlası” Projesi BaşlıyorAdıyaman Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından Somut ve Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması Programı çerçevesind...
23May2025Adıyaman’ın Yöresel Tatları İçin Coğrafi İşaret ve Markalaşma Atağı BaşladıAdıyaman’ın yöresel ürünlerini korumak, tanıtmak ve markalaştırmak amacıyla Adıyaman Üniversitesi tarafından önemli bir ...
22May2025“Geçmişten Günümüze Perre’de Yemek Kültürü” Hayat BulduAdıyaman’da binlerce yıllık tarifler ve yemek kültürü yeniden gün yüzüne çıkarıldı. Adıyaman Üniversitesinin öncülüğünde...
21May2025Turizm Rehberliği Bölümü Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) Tarafından Akredite EdildiTurizm Rehberliği Bölümünün, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yetkilendirilmiş akreditasyon kuruluşu olan ...
18May2025“Adıyaman Turizminde Keşif ve İnşa Çalıştayı” Kapanış Programıyla Sona ErdiAdıyaman turizmine yön vermek amacıyla Adıyaman Valiliği ile Adıyaman Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen “Adıyaman Tu...
16May2025Adıyaman’da Turizm İçin Stratejik Buluşma: “Keşif ve İnşa Çalıştayı” BaşladıAdıyaman’ın turizm potansiyelini değerlendirmek, yeni stratejiler geliştirmek ve sektör paydaşlarını bir araya getirmek ...
24Nis2025PANEL "Adıyaman'da Turizm ve Turizmde Stratejiler"
24Nis2025Kızılin Kanyonu Gezisi
18Nis2025Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin TÜBİTAK Başarısına Tebrik
18Nis2025Gastronomi Turizm Konularında Tanıtım ve Bilgilendirme Faaliyeti
18Nis2025Adıyaman Turizmi Tanıtımı Standı Açılışı GerçekleştirildiAdıyaman Üniversitesi Gençlik Meydanında Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Bö...
18Nis2025Turizm Haftasında Perre Antik Kentinde Örnek Kazı Etkinliği
  • <<
  • <
  • 1/7
  • >
  • >>
© 2025 - ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Site politiklarımıza Gizlilik Politikası ve Çerez Politikası bağlantılarından ulaşabilirsiniz.