Likya' da Turizm Rehberliği, Rekreatif Potansiyeller, Tarih ve Sanat

 

Likya' da Turizm Rehberliği, Rekreatif Potansiyeller, Tarih ve Sanat“ konusunda 14/06/2021 tarihinde Fakültemiz Turizm Rehberliği Bölümü tarafından on-line seminer düzenlenmiştir.

          Moderatörlüğünü Turizm Rehberliği Bölüm Bşk. Dr.Öğr.Üyesi Eda Rukiye DÖNBAK’ın yapmış olduğu seminerde MUTRO (Muğla Bölgesel Turist Rehberleri Odası) üyesi, yirmi yıllık turist rehberliği deneyimine sahip Profesyonel Ülkesel Turist Rehberi Tolga KANIK tarafından Likya Bölgesi’nin tarihi, yerel kültürü ve coğrafyası turist rehberliği perspektifinden kapsamlı ölçüde değerlendirilmiştir. Seminerde ADYÜ /F.E.F. Bizans Sanatı A.B.D. Bşk. Hülya ŞAHNA tarafından Likya Bölgesi’ndeki önemli tarihi bina ve yapıların sanat tarihi ve mimari tarzları değerlendirilirken, ADYÜ/T.F. Rekreasyon Yönetimi Blm. Bşk. Yrd. Cem YEŞİLYURT tarafından bölgedeki rekreatif faaliyet türlerine yönelik soru ve cevaplar değerlendirilmiştir.

          Yaklaşık üç saat süren “ Likya' da Turizm Rehberliği, Rekreatif Potansiyeller, Tarih ve Sanat “ adlı seminere çeşitli bölgelerden turist rehberleri oda üyeleri, üniversite öğretim üyeleri ve öğrencileri katılım göstermiştir.      

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.