Türk Mutfağı Haftası Paneli

Üniversitemizde gerçekleştirilecek olan Türk Mutfağı Haftası Panelinin ilk toplantısı gerçekleştirildi. Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Hasan Bereket’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Çiğdem Sabbağ ile Dr. Gökhan Yılmaz, Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Günaydın ile Perre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Temel katılım gösterdi. Toplantıda bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Türk Mutfağı Haftası ile ilgili üniversitede bir panel düzenlenmesi ve şehirde sokak yiyecekleri şöleninin gerçekleştirilmesi planlandı.

mutfak.jpg