Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet töreni çoşku ve heyecanı yaşandı.

Adıyaman Üniversitesi Stadyumu’nda gerçekleşen törene Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, AK Parti Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, CHP Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Ferdi Erbakırcı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Günaydın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Başhekim Doç. Dr. Fatih Doğan, kurum müdürleri, akademisyenler, Üniversite idari personelleri ve öğrenci aileleri katıldı.

Mezun adaylarının kortej yürüyüşü ve programlarının tanıtılması akabinde tören, mezun adaylarının alandaki yerlerine yerleşmesinin ardından saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve protokol konuşmaları ile devam etti.

Protokol konuşmaları ve mezuniyet kütüğüne öğrenciler tarafından plaka çakılmasının ardından Turizm Rehberliğinde dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeleri protokol üyeleri tarafından verildi. 

 

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.