Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Türk Mutfağı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Bartın Meslek Yüksekokulu (MYO) Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Başkanı Öğr. Gör. Çağrı Sürücü moderatörlüğünde 2 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilen "Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Türk Mutfağı" konulu panele Fakültemiz Araştırma Görevlisi Dr. Gökhan Yılmaz da katıldı. Panelde Dr. Gökhan Yılmaz “Geçmişten Günümüze Türk Mutfağı ve Turizm” başlıklı konuşma yaptı. Ayrıca Kayseri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği Başkan Yardımcısı ve Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Arş. Gör. Mustafa Ülker, “Bir Turistik Destinasyon Olarak Türk Mutfağında Yeni Eğilimler” ve Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Folklor Araştırmacısı Özlem Aslankoç ise “Bartın Mutfağının Türk Mutfağında Yeri ve Önemi” başlıklı konuşma gerçekleştirdi. Panelin sonunda Bartın Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi ve Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürü Handan Karakoç panelistlere plaket takdim etti.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.