Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi Toplantısı

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Çiğdem SABBAĞ, 7-8 Kasım 2023 tarihlerinde Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi (TURDEK) işbirliği ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Turizmde Nitelikli Eğitim Çalıştayı”’na katıldı. Çalıştayda Dekanlık konseyi tüzük değişikliği ve yönetim şeklinin belirlenmesi, turizm eğitimine yönelik alternatif eğitim modellerinin geliştirilmesi ve iyileştirilmesine yönelik modellerinin tartışılması, turizm fakülteleri arası ortak işbirliğini arttırmaya yönelik ağ paylaşım platformu ve bülten çalışmalarının oluşturulması konuları üzerinde duruldu.

Turizm Fakültesi Dekanlığı