Turizm Fakültesi 1. Sınıf Öğrencileri için Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri 1. Sınıf öğrencileri için oryantasyon eğitimi yapıldı.

Oryantasyon kapsamında dekanımız Prof. Dr. Çiğdem SABBAĞ'ın açılış konuşmasını yapmasından sonra Turizm Rehberliği Bölümü 1. Sınıf danışmanı Öğr. Gör. Dr. Canan SAĞIROĞLU,  Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. Sınıf danışmanı Dr. Ögr. Üyesi Özden ÖZDEMİR tarafından oryantasyon eğitimi kapsamında hazırlanan sunumlar yapıldı.

Sonrasında yine sırasıyla Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Eda Rukiye DÖNBAK, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Hülya YEŞİLYURT öğrencilerden gelen soruları cevapladılar. Ayrıca oryantasyon boyunca fakültemiz tüm öğretim üyeleri de hazır bulundu.

Eğitim sonrasında toplantı salonu girişinde çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Turizm Fakültesi Dekanlığı