Gastronomi Bölümü Öğrencileri Peynirli Helva Yapımını Yerinde Gözlemledi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü 2. Sınıf öğrencileri, Doç.Dr. Hülya Yeşilyurt'un sorumlu olduğu Gastronomi Turizmi dersi kapsamında Adıyaman'ın yöresel lezzetlerinden olan Peyniri Helva yapımı hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla şehrin Peynirli Helva yapımında önde gelen işletmelerinden olan Helvacı By Osdo'yu ziyaret ettiler. Öğrenciler, ziyaret sırasında peynirli helva yapımını deneyimleme ve tadım yapma fırsatı buldular.
 
Misafirperverlikleri ve verdikleri değerli bilgiler için ve bölümümüz  ile yaptıkları işbirliği için işletme sahipleri Nurettin Bey'e ve Filiz Hanım'a, işletme çalışanlarına çok teşekkür ederiz.  Katılım sağlayan değerli öğrencilerimize ve öğretim üyelerimize de ayrıca teşekkür ederiz.