28 Ekim, 2025 28

Gastronomi Öğrencilerine TÜBİTAK 2209-A Proje Yazım Eğitimi Verildi
Adıyaman Üniversitesi Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ekibi tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimize TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında bilgilendirme ve tanıtım toplantısı düzenlendi.
Açılış konuşmasını Proje Geliştirme ve Koordinasyon Koordinatörü Prof.Dr. Ali Osman AYAŞ yaparak öğrencilere TÜBİTAK 2209 projelerinin önemi hakkında bilgi verdi. Toplantıda Koordinatör yardımcısı Doç.Dr. Gülden Gürsoy da katılım sağlayarak araştırma kültürünün önemine vurgu yapt. Doç.Dr. Oya BAYITLMIŞ ÖĞÜTÇÜ,“2209 Proje Başvurusu Nasıl Yapılır?” başlıklı sunumunda başvuru süreçleri, proje yazımında dikkat edilmesi gereken noktalar ve proje hazırlama sürecinde öğrencilere yol gösterecek ipuçlarını paylaştı. Ayrıca, bilim söyleşileri etkinlikleri hakkında da katılımcılara bilgi verdi. Destek veren öğretim üyelerimize ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.