Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin TÜBİTAK Başarısına Tebrik

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan “Gastronomi Turizmi Çerçevesinde Adıyaman Kahvaltı Kültürüne Yönelik Bir Saha Araştırması” adlı proje destek almaya hak kazandı. Bu önemli başarı dolayısıyla projede yer alan öğrenciler ve Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Hülya YEŞİLYURT, Fakültemiz Dekanlığında ağırlanarak tebrik edildi.

Araştırma kültürünün üniversite düzeyinde yaygınlaştırılmasına katkı sağlayan bu tür projelerin, öğrencilerin akademik gelişimlerine ve kariyer planlamalarına önemli katkılar sunduğu vurgulandı. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çiğdem SABBAĞ, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Eda Rukiye DÖNBAK ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Caner ÇALIŞKAN başarılı çalışmalarıyla fakültemizi gururlandıran öğrencilere ve onları yönlendiren Doç. Dr. Hülya YEŞİLYURT’a teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Turizm Fakültesi Dekanlığı